Povestea

Barber Image

Povestea BarbieriiUn om determinat, pasionat și sigur pe sine, care de la vârsta de șaisprezece ani a reușit să-și transforme pasiunea într-o carieră de succes.

Deși a avut șansa de a lucra în străinătate, el a ales să facă ceea ce-i place aici, în România. În 2015 a deschis prima locație Bărbierii, pornind de la clasicul concept al frizeriilor de altădată. Aceasta a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbații nu vin doar să se tundă și să fie aranjați, ci și să socializeze.


Cel care ține în viață tot acest proces în viață este un antreprenor talentat și acel bărbier cu atenție îndreptată în special pe detalii, la care îți dorești să ajungi, căruia îi rămâi fidel și despre care știi că îți poate oferi un look on point, fresh, dar care respectă un touch clasic, masculin.


Marius a lucrat în locațiile Bărbierii încă de la început și s-a implicat direct în tot ce înseamnă “mereu aceeași experiență” pentru clienții săi. Semnătura sa fiind chiar atmosfera compusă din miros de mentă, cafea și sunete de foarfece puse serios la treabă.

Aici, bărbații vin să se simtă bine și să se bucure de o atmosferă classy ce rămâne neschimbată, fiecare vizită îndeplinind aceleași criterii de specialitate.


Barbierii.ro


Mereu aceeași experiență!